fbpx

UNIKT TRAILLØB VED MØNS KLINT

07.09.19
TILMELDING

FIRE FORSKELLIGE DISTANCER:

5 KM / 15 KM / 30 KM / 50 KM

EN LØBSOPLEVELSE I SÆRKLASSE

Møns Klint er netop optaget på UNESCO’s liste over biosfæreområder, hvilket indbefatter sjælden rigdom af særlige dyre- og plantearter som er yderst sjældne. Der er dermed lagt op til en løbeoplevelse i pagt med naturen og trailstier som sjælden besøges. Der er dømt en løbsoplevelse i særklasse i natur i verdensklasse.

VORES AMBITIONER ER TIL FOR DIG

Vi vil levere en løbeoplevelse ud over det sædvanlige. Det eneste du skal gøre er, at sætte det ene ben foran det andet, følge rutemarkeringerne, nyde den fantastisk varierede natur og lade dig forføre af de mange km lækre singletrails.

ET VELORGANISERET SAMARBEJDE

Løbet afvikles i samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune. Det skaber den perfekte ramme for et velorganiseret løb. Med GeoCenter Møns Klint som vært, får vi en fantastisk stævneplads med udsigt ud over havet, og Danmarks længste trappe på 500 trin, til at markere afslutningen på alle distancer.

HVILKEN DISTANCE VÆLGER DU?

5 KM

En rute for dig som måske ønsker at prøve kræfter med trailløb, men som med garanti kan give enhver løber en solid udfordring.

Start klokken 11:45

Pris ekskl. gebyr:

DKK 175,00

15 KM

En rute for dig som måske har prøvet at løbe trailløb før, men nu er klar til at blive endnu mere udfordret – hvilket vi lover du nok skal blive.

Start klokken 11:00

Pris ekskl. gebyr:

DKK 275,00

30 KM

Hvis du er klar på en sand udfordring har vi den helt rette rute til dig. 30 km med masser af højdemeter og singletrack. Er du klar?

Søges om UTMB/ITRA point

Start klokken 10:00

Pris ekskl. gebyr:

DKK 349,00

50 KM

Distancen taler for sig selv. Her kommer du til at blive maks presset, så vi håber du har forberedt dig til den ultimative udfordring?

Søges om UTMB/ITRA point

Start klokken 09:00

Pris ekskl. gebyr:

DKK 449,00

OPLEV RUTERNE

Vi har samlet alle vores rutekort på én side, så du kan få det fulde overblik. Du har også mulighed for at hente GPX-filer ned til dit ur, så du kan prøve ruterne af som en del af din træning.

VI SØRGER FOR DEN GODE SERVICE

Som deltager i South Coast Ultra, kan du forvente et højt niveau af både service og forplejning. Der vil være væske- og energidepoter undervejs på alle ruter, hvor du hurtigt kan tanke energi.

I den lækre Finisher Zone kan du købe fantastiske burgere og fries, samt kolde og varme drikkevarer.

FINISHER ZONE

Finisher Zonen er klar til dig, når du krydser målstregen. Her får du overrakt din velfortjente medalje, og du kan i ro og mag få pusten og slappe af med drikkevarer og lidt lækkert, mens du giver de andre deltagere en high-five.

TIDSTAGNING

Tilmelding, tidstagning og resultatformidling foretages af Sportstiming og deres gode service. Alle deltagere vil få udleveret en startpakke med chip, startnumre m.m. Al tidstagning sker med professionelt udstyr og der vil være LIVE-dækning af alle deltagere online.

STÆVNEPLADS

Stævnepladsen ligger centralt i forhold til alle ruterne og direkte foran GeoCenter Møns Klint. Her findes registrering/information, expo, salg af mad og drikke, merchandise, førstehjælp, toiletter m.m. Der er gode parkeringsmuligheder helt op til stævnepladsen.

RACE BRIEFING

Det er obligatorisk for alle deltagere at deltage i Race Briefingen kort før start. I briefingen gøres der bla. opmærksom på de vigtigste regler, aktuelle vejrforhold m.m. samt ruten gennemgås, så du er bedst muligt forberedt til den store oplevelse.

EXPO

På stævnepladsen vil der være en expo med sponsorer, samarbejdspartnere m.m. som vil sælge og dele ud af produkter eller hjælpe jer deltagere på anden vis. Kig forbi deres stande og bliv klogere på noget nyt.

MEDALJE

Alle deltagere som gennemfører South Coast Ultra, modtager en helt særlig SCU-FINISHER medalje, lavet af 65 millioner år gammel vættelys fossil. Sådan en medalje fås kun et sted – og det er ved Møns Klint til South Coast Ultra. 

PRÆMIER FRA SALOMON

Vores sponsor SALOMON sørger for lækre præmier til de hurtige. 

BETINGELSER

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne før du tilmelder dig (se dem her). Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.

PROGRAM

South Coast Ultra danner rammerne for en begivenhedsrig weekend, der løber fra lørdag den 7. september til søndag den 8. september. Selvom du kun skal deltage i én af de tre sportsaktiviteter, er du velkommen til at heppe på de andre, og opleve den fantastiske natur.

Lørdag den 7. september

  • Kl. 07.30: Pladsen åbner
  • Kl. 09.00: Start på 50 km Trail Run
  • Kl. 10.00: Start på 30 km Trail Run
  • Kl. 11.00: Start på 15 km Trail Run
  • Kl. 11.15: Start på 15 km Hike
  • Kl. 11.45: Start på 5 km Trail Run

Søndag den 8. september

  • Kl. 08.30: Pladsen åbner
  • Kl. 11.00: Start på Offroad Triathlon

ER DU KLAR?

Vi håber du er klar på en helt fantastisk og unik oplevelse på Møns Klint. Du kan tilmelde dig til SOUTH COAST ULTRA via Sportstiming allerede i dag; vi glæder os til at se dig!

HAR DU BRUG FOR OVERNATNING?

Camp Møns Klint ligger er den perfekte mulighed for overnatning til dem som overvejer at tage en forlænget weekend i forbindelse med South Coast Ultra. Her er ro, fred og en hyggelig atmosfære, hvilket er den perfekte optakt til hike, trailløb og offroad triathlon.

Der er mulighed for at booke feriehuse, hytter eller camping m. telt eller campingvogn

SPONSORER

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om SOUTH COAST ULTRA.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@southcoastultra.dk

KONTAKTFORMULAR

Løbet arrangeres af Running26 i et samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune.
Den perfekte ramme for et velorganiseret løb.

Følg os på Facebook

© 2019 Running26