fbpx

TRAIL HIKE PÅ MØNS KLINT

07.09.19
TILMELDING

BEGIV DIG UD PÅ UKENDT TERRÆN:

15 KM TRAIL HIKE

EN NATUROPLEVELSE I SÆRKLASSE

Vi lægger op til, at du sammen med venner eller familie kan få en opmarkeret tur igennem Klinteskovens unikke fauna og ikke mindst natur med ruter, der går forbi den smukke klint med udsigt ud over Østersøen. 

10 KG PÅ RYGGEN

Med 10 kg på ryggen begiver du dig ud på ukendt terræn for at få en fantastisk naturoplevelse. Undervejs højnes moralen med depoter, hvor der gives highfive og en bænk til at nyde oplevelserne i selskab med din gruppe eller andre glade hike deltagere.

ET VELORGANISERET SAMARBEJDE

South Coast Ultra afvikles i samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune. Når du kommer i mål kan oplevelsen fejres med andre deltagere fra South Coast Ultra og du modtager din velfortjente SCU-FINISHER medalje, lavet af 65 millioner år gammel vættelys fossil. Der vil være mulighed for at opleve GeoCenter Møns Klint’s udstillinger, før eller efter I har gået turen. 

SKAL DU MED UD PÅ
15 KM TRAIL HIKE?

VI SØRGER FOR DEN GODE SERVICE

Som deltager i South Coast Ultra, kan du forvente et højt niveau af både service og forplejning. Der vil være væske- og energidepoter undervejs på alle ruter, hvor du kan tanke energi og nyde den fantastiske natur.

I den lækre Finisher Zone kan du købe fantastiske burgere og fries, samt kolde og varme drikkevarer.

FINISHER ZONE

Finisher Zonen er klar til dig, når du krydser målstregen. Her får du overrakt din velfortjente medalje, og du kan i ro og mag få pusten og slappe af med drikkevarer og lidt lækkert, mens du giver de andre deltagere en high-five.

STÆVNEPLADS

Stævnepladsen ligger centralt i forhold til alle ruterne og direkte foran GeoCenter Møns Klint. Her findes registrering/information, expo, salg af mad og drikke, merchandise, førstehjælp, toiletter m.m. Der er gode parkeringsmuligheder helt op til stævnepladsen.

RACE BRIEFING

Det er obligatorisk for alle deltagere at deltage i Race Briefingen kort før start. I briefingen gøres der bla. opmærksom på de vigtigste regler, aktuelle vejrforhold m.m. samt ruten gennemgås, så du er bedst muligt forberedt til den store oplevelse.

EXPO

På stævnepladsen vil der være en expo med sponsorer, samarbejdspartnere m.m. som vil sælge og dele ud af produkter eller hjælpe jer deltagere på anden vis. Kig forbi deres stande og bliv klogere på noget nyt.

MEDALJE

Alle deltagere som gennemfører South Coast Ultra, modtager en helt særlig SCU-FINISHER medalje, lavet af 65 millioner år gammel vættelys fossil. Sådan en medalje fås kun et sted – og det er ved Møns Klint til South Coast Ultra. 

BETINGELSER

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne før du tilmelder dig (se dem her). Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.

PROGRAM

South Coast Ultra danner rammerne for en begivenhedsrig weekend, der løber fra lørdag den 7. september til søndag den 8. september. Selvom du kun skal deltage i én af de tre sportsaktiviteter, er du velkommen til at heppe på de andre, og opleve den fantastiske natur.

Lørdag den 7. september

  • Kl. 07.30: Pladsen åbner
  • Kl. 09.00: Start på 50 km Trail Run
  • Kl. 10.00: Start på 30 km Trail Run
  • Kl. 11.00: Start på 15 km Trail Run
  • Kl. 11.15: Start på 15 km Hike
  • Kl. 11.45: Start på 5 km Trail Run

Søndag den 8. september

  • Kl. 08.30: Pladsen åbner
  • Kl. 11.00: Start på Offroad Triathlon

ER DU KLAR?

Vi håber du er klar på en helt fantastisk og unik oplevelse på Møns Klint. Du kan tilmelde dig til South Coast Ultra via Sportstiming allerede i dag; vi glæder os til at se dig!

HAR DU BRUG FOR OVERNATNING?

Camp Møns Klint ligger er den perfekte mulighed for overnatning til dem som overvejer at tage en forlænget weekend i forbindelse med South Coast Ultra. Her er ro, fred og en hyggelig atmosfære, hvilket er den perfekte optakt til hike, trailløb og offroad triathlon.

Der er mulighed for at booke feriehuse, hytter eller camping m. telt eller campingvogn

SPONSORER

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om SOUTH COAST ULTRA.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@southcoastultra.dk

KONTAKTFORMULAR

Løbet arrangeres af Running26 i et samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune.
Den perfekte ramme for et velorganiseret løb.

Følg os på Facebook

© 2019 Running26