Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/southcoastultra.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 73
Offroad Triathlon | South Coast Ultra

OFFROAD TRIATHLON VED MØNS KLINT

08.09.19
TILMELDING

DEN ULTIMATIVE TRI-OPLEVELSE

750 M SVØM / 30 KM MTB / 10 KM TRAILLØB

EN TRIATHLON I SÆRKLASSE

Møns Klint er netop optaget på UNESCO’s liste over biosfæreområder, hvilket indbefatter sjælden rigdom af særlige dyre- og plantearter som er yderst sjældne. Der er dermed lagt op til en tri-oplevelse i pagt med naturen og trailstier som sjælden besøges.

VORES AMBITIONER ER TIL FOR DIG

Vi vil levere en tri-oplevelse ud over det sædvanlige. Det eneste du skal gøre er, at tage det ene svømmetag efter det andet, følge rute-markeringerne på både MTB og til fods, samt nyde den fantastisk varierede natur. South Coast Ultra Offroad Triathlon vil være et event, hvor DU er i centrum. 

ET VELORGANISERET SAMARBEJDE

Løbet afvikles i samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune. Det skaber den perfekte ramme for et velorganiseret løb. Med GeoCenter Møns Klint som vært, får vi en fantastisk stævneplads med udsigt ud over havet, og Danmarks længste trappe på 500 trin, til at markere afslutningen på alle distancer.

ET SUCCESFULDT EVENT I NYE RAMMER

Møns Klint er ideelt til Offroad Triathlon, som XTERRA Nordic har afholdt siden 2015. Nu fortsætter succesen med de samme arrangører, bare i en ny og forbedret indpakning til glæde for alle jer passionerede offroad triathleter derude.

ER DU KLAR PÅ EN
UDFORDRING?

750 M SVØM

Svømmeruten er fuldkommen unik og finder sted i det azurblå hav ved foden af den enorme hvide klint, hvor man går i land ved den 70 millioner år gamle kridt- og kalkvæg. Herefter skal man overvinde verdens hårdeste transition fra svøm til MTB, når de 497 trapper skal forceres op til skiftezonen ved GeoCenter Møns Klint. 

30 KM MTB

MTB-ruten tager dig fra skiftezonen og ud på 2 laps på den 15 km kuperede MTB-rute, som både byder på hård singletrack og en imponerende udsigt langs kanten af den store klint. Naturen omkring klinten er unik og ruten går igennem mange enestående områder og fede passager. Det er en rute for MTB-elskere. 

10 KM TRAILLØB

Her snøres trail-skoene til 2 laps på en 5km løberute i et af de smukkeste områder i Danmark. Ruten er en blanding af løb inde i skoven samt løb helt ud til kanten af klinten, hvor der flere steder er op til 128m frit fald ned til havet. Til slut skal den udfordrende trappe med 497 trin forceres inden målstregen kan krydses.

Start klokken 11:00

Pris ekskl. gebyr:

DKK 599,00

VI SØRGER FOR DEN GODE SERVICE

Som deltager i South Coast Ultra, kan du forvente et højt niveau af både service og forplejning. Der vil være væske- og energidepoter undervejs på ruterne, hvor du hurtigt kan tanke energi. Der vil både være sports nutrition, samt lidt lækkert til den søde tand. 

I den lækre Finisher Zone kan du købe fantastiske burgere og fries, samt kolde og varme drikkevarer. Burger og fries kan købes som tilkøb til startnummeret. 

FINISHER ZONE

Finisher Zonen er klar til dig, når du krydser målstregen. Her får du overrakt din velfortjente medalje, og du kan i ro og mag få pusten og slappe af med drikkevarer og lidt lækkert, mens du giver de andre deltagere en high-five.

TIDSTAGNING

Tilmelding, tidstagning og resultatformidling foretages af Sportstiming og deres gode service. Alle deltagere vil få udleveret en startpakke med chip, startnumre m.m. Al tidstagning sker med professionelt udstyr og der vil være LIVE-dækning af alle deltagere online.

STÆVNEPLADS

Stævnepladsen ligger centralt i forhold til alle ruterne og direkte foran GeoCenter Møns Klint. Her findes registrering/information, expo, salg af mad og drikke, merchandise, førstehjælp, toiletter m.m. Der er gode parkeringsmuligheder helt op til stævnepladsen.

ATLET GUIDE

Har du praktiske spørgsmål? Så fortvivl ej. Omkring 2 uger før stævnet modtager du en yderst fyldestgørende Atlet Guide, hvor der er al den information du har brug for. 

RACE BRIEFING

Det er obligatorisk for alle deltagere at deltage i Race Briefingen kort før start. I briefingen gøres der bla. opmærksom på de vigtigste regler, aktuelle vejrforhold m.m. samt ruten gennemgås, så du er bedst muligt forberedt til din store dag.

RUTE-MARKERING

Ligesom til XTERRA, så er Running26 de bedste til at markere ruter. Og det vil også kunne ses her, hvor der bruges flere dage, tusindvis af flag og utallige pile til at markere ruterne, så du kan slå hjernen fra og give den fuld gas. 

MEDALJE

Alle deltagere som gennemfører SOUTH COAST ULTRA, modtager en helt særlig SCU-FINISHER medalje, lavet af 65 millioner år gammel vættelys fossil. Sådan en medalje fås kun et sted – og det er ved Møns Klint til South Coast Ultra.

EXPO

På stævnepladsen vil der være en expo med sponsorer, samarbejdspartnere m.m. som vil sælge og dele ud af produkter eller hjælpe jer deltagere på anden vis. Kig forbi deres stande og bliv klogere på noget nyt.

PRÆMIER FRA SALOMON

Vores sponsor SALOMON sørger for lækre præmier.

BETINGELSER

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne før du tilmelder dig (se dem her). Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.

PROGRAM

South Coast Ultra danner rammerne for en begivenhedsrig weekend, der løber fra lørdag den 7. september til søndag den 8. september. Selvom du kun skal deltage i én af de tre sportsaktiviteter, er du velkommen til at heppe på de andre, og opleve den fantastiske natur.

Lørdag den 7. september

  • Kl. 07.30: Pladsen åbner
  • Kl. 09.00: Start på 50 km Trail Run
  • Kl. 10.00: Start på 30 km Trail Run
  • Kl. 11.00: Start på 15 km Trail Run
  • Kl. 11.15: Start på 15 km Hike
  • Kl. 11.45: Start på 5 km Trail Run

Søndag den 8. september

  • Kl. 08.30: Pladsen åbner
  • Kl. 11.00: Start på Offroad Triathlon

ER DU KLAR?

Vi håber du er klar på en helt fantastisk og unik oplevelse på Møns Klint. Du kan tilmelde dig til South Coast Ultra via Sportstiming allerede i dag; vi glæder os til at se dig!

HAR DU BRUG FOR OVERNATNING?

Camp Møns Klint ligger er den perfekte mulighed for overnatning til dem som overvejer at tage en forlænget weekend i forbindelse med South Coast Ultra. Her er ro, fred og en hyggelig atmosfære, hvilket er den perfekte optakt til hike, trailløb og offroad triathlon.

Der er mulighed for at booke feriehuse, hytter eller camping m. telt eller campingvogn

SPONSORER

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om SOUTH COAST ULTRA.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@southcoastultra.dk

KONTAKTFORMULAR

Løbet arrangeres af Running26 i et samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune.
Den perfekte ramme for et velorganiseret løb.

Følg os på Facebook

© 2019 Running26