fbpx

BETINGELSER

BLIV KLAR TIL ET EVENT I SÆRKLASSE

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne nedenfor før du tilmelder dig. Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. 

TILMELDING

Ved tilmelding til SOUTH COAST ULTRA accepterer du, at al deltagelse sker på eget ansvar.

Ved tilmelding accepterer du, at billeder og video taget af dig kan blive brugt kommercielt og offentligt til 3. part. samarbejdsparter samt Running26.

SOUTH COAST ULTRA kan ikke stilles til ansvar for glemte sager til et event eller bagage på stævnepladsen.

SOUTH COAST ULTRA forholder sig retten til at lave ændringer i starttider og programmet helt frem til stævnet. Samt at foretage ændringer på antal kilometer, distancerne og ruterne helt frem til stævnet. Det forventes dog ikke, og det vil altid være til deltagernes bedste.

Ved personskade eller skade på eget udstyr er det den involverede persons egen forskring der dækker. SOUTH COAST ULTRA og Running26 kan ikke holdes ansvarlig for lægelige udgifter eller personerstatning.

SOUTH COAST ULTRA vil til enhver tid forsøge at tage beslutninger, der tilgodeser deltagernes sikkerhed. SOUTH COAST ULTRA kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af anbefaling fra myndigheder eller force majeure som f.eks. vejrforhold, der gør det uforsvarligt at afholde eventet.

NYHEDSBREV

Ved tilmelding til SOUTH COAST ULTRA accepterer du at blive tilmeldt SOUTH COAST ULTRA og Trail Fox Series nyhedsbrev, hvor du modtager bl.a. modtager Atlet Guide, startnummer, og andre relevante nyheder.

ÆNDRING AF NAVN

Det er muligt at ændre navn på dit startnummer indtil 2 uger før stævnestart. Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 25,- (plus gebyr fra Sportstiming).

OVERDRAGE STARTNUMMER

Ønsker du at give dit startnummer videre til en anden, har du mulighed for selv at gøre dette igennem Sportstiming senest 1 måned før. Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 25,- (plus gebyr fra Sportstiming).

Følg denne guide:

  1. Gå ind på www.sportstiming.dk
  2. Log ind med dine egne log ind oplysninger
  3. Tryk på ”Mine ordrer” i menu-bjælken
  4. Tryk på ”Se tilmeldte” ude i højre side
  5. Tryk på ”Skift ejer” ude i højre side
  6. Indtast oplysninger på den nye deltager under ”Modtager” og tryk på ”Overfør”

REFUNDERING

Det er kun muligt at få refunderet prisen for sit startnummer ved fremvisning af gyldig lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmelding fra Sportstiming. Refundering kan ske indtil 1 måned før stævnestart og gøres her.

Hele beløbet refunderes frem til 2 måneder før stævnestart. Frem til 1 måned før stævnestart refunderes 50% af beløbet.

South Coast Ultra er underlagt myndighedernes retningslinjer og vil derfor altid følge gældende retningslinjer. I tilfælde af at disse retningslinjer skulle gøre det umuligt at afholde South Coast Ultra, forbeholdes retten til at udskyde løbet til en senere dato. Dette vil medføre at alle startnumre overføres til denne nye dato. 

 

AFLEVERING AF TIDSTAGNING-CHIP

Så fremt du ikke afleverer den udleverede tidstagning-chip fra Sportstiming tilbage umiddelbart efter du er kommet i mål på stævnepladsen, bedes du returnere denne til Sportstiming på adressen: Skanderborgvej, 242, 8260 Viby (Husk at mærke kuverten ‘Running26 South Coast Ultra’).

Returnerer du ikke denne, vil du blive opkrævet kr. 100,-.

PERSONDATA-POLITIK, PRIVATLIVS-POLITIK OG GDPR

Eventet ejes og organiseres af Running26 Events ApS, der er ansvarlig for data-behandlingen af dine personoplysninger.

Running26 Events ApS
Jægersborg Allé 1E

2920 Charlottenlund
Adm. direktør og ansvarshavende:  Kristian Uhd Jepsen

CVR-nummer: 31606152

Ifm. din deltagelse i eventet tilmelder du dig og giver os dine person-oplysninger i et sådanne omfang, så vi kan afholde eventet for dig. Vi indsamler kun informationer, der er nødvendige for at afholde eventet. Dine person-oplysninger vil blive benyttet til at kommunikere med dig før, under og efter eventet omkring eventet og events af lignende karakter som Running26 afholder. Du har rettigheder i henhold til Running26’s Privatlivspolitik, der kan ses her.

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om SOUTH COAST ULTRA.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@southcoastultra.dk

KONTAKTFORMULAR

Stævnet arrangeres af Running 26 i et samarbejde med Geocenter Møns Klint og Vordingborg Kommune. Stævnet er en del af Trail Fox Series.

Følg os på Facebook

© 2019 Running26