fbpx

BETINGELSER

TRAIL RUN / HIKE / OFFROAD TRIATHLON

DEN ULTIMATIVE OFFROAD OG TRAIL-OPLEVELSE

ET EVENT MED ATLETEN I CENTRUM

BLIV KLAR TIL ET EVENT I SÆRKLASSE

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne nedenfor før du tilmelder dig. Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.

TILMELDING

Ved tilmelding til South Coast Ultra accepterer du, at al deltagelse sker på eget ansvar.

Ved tilmelding accepterer du, at billeder og video taget af dig kan blive brugt kommercielt og offentligt.

Ved tilmelding giver du South Coast Ultra’s mediecrew tilladelse til at overflyve dig med en drone under stævnets afvikling. Droneflyvning sker i henhold til Trafikstyrelsens regler.

South Coast Ultra kan ikke stilles til ansvar for glemte sager til et event eller bagage på stævnepladsen. Ved tyveri er det din egen forsikring der skal dække dit tab. Skiftezonen til Offroad Triathlon vil være bemandet med vagter under stævnet. Startnummer og klistermærke på cyklen skal matche hinanden for at kunne forlade skiftezonen med sin cykel.

South Coast Ultra forholder sig retten til at lave ændringer i starttider og programmet helt frem til stævnet. Samt at foretage ændringer på antal kilometer, distancerne og ruterne helt frem til stævnet. Det forventes dog ikke, og det vil altid være til deltagernes bedste.

Ved personskade eller skade på eget udstyr er det den involverede persons egen forskring der dækker. South Coast Ultra og Running26 kan ikke holdes ansvarlig for lægelige udgifter eller personerstatning.

South Coast Ultra vil til enhver tid forsøge at tage beslutninger, der tilgodeser deltagernes sikkerhed. South Coast Ultra kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af anbefaling fra myndigheder eller force majeure som f.eks. vejrforhold, der gør det uforsvarligt at afholde eventet.

NYHEDSBREV

Ved tilmelding til South Coast Ultra accepterer du at blive tilmeldt South Coast Ultra og Trail Fox Series nyhedsbrev, hvor du modtager bl.a. modtager Atlet Guide, startnummer, og andre relevante nyheder. 

ÆNDRING AF NAVN

Det er muligt at ændre navn på dit startnummer indtil 2 uger før stævnestart. Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 25,- (plus gebyr fra Sportstiming).

OVERDRAGE STARTNUMMER

Ønsker du at give dit startnummer videre til en anden, har du mulighed for selv at gøre dette igennem Sportstiming senest 1 måned før. Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 25,- (plus gebyr fra Sportstiming).

Følg denne guide:

  1. Gå ind på www.sportstiming.dk
  2. Log ind med dine egne log ind oplysninger
  3. Tryk på ”Mine ordrer” i menu-bjælken
  4. Tryk på ”Se tilmeldte” ude i højre side
  5. Tryk på ”Skift ejer” ude i højre side
  6. Indtast oplysninger på den nye deltager under ”Modtager” og tryk på ”Overfør”

REFUNDERING

Det er kun muligt at få refunderet prisen for sit startnummer ved fremvisning af gyldig lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmelding fra Sportstiming. Refundering kan ske indtil 1 måned før stævnestart og gøres her.

Hele beløbet refunderes frem til 2 måneder før stævnestart. Frem til 1 måned før stævnestart refunderes 50% af beløbet.

AFLEVERING AF TIDSTAGNING-CHIP

Så fremt du ikke afleverer den udleverede tidstagning-chip fra Sportstiming tilbage umiddelbart efter du er kommet i mål på stævnepladsen, bedes du returnere denne til Sportstiming på adressen: Skanderborgvej, 242, 8260 Viby (Husk at mærke kuverten ‘Running26 South Coast Ultra 2019’).

Returnerer du ikke denne, vil du blive opkrævet kr. 100,-.

ALDER

Du skal som minimum være fyldt 18 år i det pågældende år, for at deltage i et Offroad Triathlon til South Coast Ultra. I særlige tilfælde kan der dog gives dispensation til yngre deltagere. Skriv til kontakt@southcoastultra.dk

PERSONDATA-POLITIK, PRIVATLIVS-POLITIK OG GDPR

Eventet ejes og organiseres af Running26 Events ApS, der er ansvarlig for data-behandlingen af dine personoplysninger.

Running26 Events ApS
Jægersborg Allé 1E

2920 Charlottenlund
Adm. direktør og ansvarshavende:  Kristian Uhd Jepsen

CVR-nummer: 31606152

Ifm. din deltagelse i eventet tilmelder du dig og giver os dine person-oplysninger i et sådanne omfang, så vi kan afholde eventet for dig. Vi indsamler kun informationer, der er nødvendige for at afholde eventet. Dine person-oplysninger vil blive benyttet til at kommunikere med dig før, under og efter eventet omkring eventet og events af lignende karakter som Running26 afholder. Du har rettigheder i henhold til Running26’s Privatlivspolitik, der kan ses her.

SPONSORER

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om SOUTH COAST ULTRA.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@southcoastultra.dk

KONTAKTFORMULAR

Løbet arrangeres af Running26 i et samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune.
Den perfekte ramme for et velorganiseret løb.

Følg os på Facebook

© 2019 Running26